Voor werkgevers

Bent u werkgever, leidinggevende of werkt u bij HRM en heeft u te maken met medewerkers die burn-out (klachten) hebben? Wij kunnen u helpen bij individuele coaching en re-integratie van de medewerker, we bieden een laagdrempelige online cursus voor medewerkers die vastlopen door stress en we geven een training ‘Re-integratie na burn-out, voor leidinggevenden.’ Hieronder vindt u alle informatie.

Re-integratie na burn-out

Hoe ondersteun je als werkgever, leidinggevende en/of HRM een medewerker met burn-out bij het re-integratietraject?

Run Free Groningen biedt een online training om re-integratie van uw medewerkers met burn-out beter, sneller en duurzamer te laten verlopen. U leest er hieronder alles over. Aanmelden kan onderaan deze pagina.

Re-integratie na burn-out is een precair, maar essentieel onderdeel van burn-out herstel. Ik help mijn burn-out coachee waar ik kan, maar ik heb helaas weinig invloed op wat er precies gebeurt op de werkvloer zelf, tijdens het re-integreren. Vaak gaat dit goed, maar helaas gaat dit ook even zo vaak niet goed. Ik heb tal van verhalen waarbij de burn-out veel langer duurde door een moeizaam, pijnlijk of onveilige re-integratie periode. Onbegrip, vooroordelen, bedrijfscultuur en verschillende belangen spelen vaak een rol.

Zoals gezegd is re-integratie na burn-out is een essentieel onderdeel van burn-out herstel. Mijn missie is om bij te dragen aan een nieuwe manier van kijken naar re-integratie na burn-out. Een manier die juist bijdraagt aan het herstel. De burn-out van een individu is een kans om te groeien en leren, niet alleen van de individu, maar voor de gehele werkomgeving. Als er iemand uitvalt met burn-out, dan is dat een kans om eens goed naar cultuur, leiderschap, individuen en het bedrijf zelf te kijken en hier gezonde en duurzame veranderingen in aan te brengen. Dit vergt kwetsbaarheid en durf van alle betrokkenen, in eerste instantie van de persoon met burn-out, voor haar/hem begint deze strijd op de dag van uitval, of al ver daarvoor.

Als leidinggevenden, werkgevers en/of HRM op een goede manier omgaan met re-integratie van medewerkers met burn-out, dan kan de medewerker vaak sneller en duurzamer terugkeren op de werkvloer. Bovendien is dit een kans met een hoofdletter K om zelf eens in de spiegel te kijken en te leren en waar nodig te veranderen.

Wilt u bijdragen aan een gezonde en duurzame re-integratie van uw medewerker met burn-out? Heeft u geen idee waar u moet beginnen? Of loopt u er meer dan eens tegen aan dat de re-integratie processen moeizamer gaan dan u wilt? Dan is de online training ‘Re-integratie na burn-out’ iets voor u.

In twee bijeenkomsten van 1,5 uur gaat u leren hoe u wel zorgt voor een snelle, maar duurzame en gezonde terugkeer van uw medewerker met burn-out. U krijgt veel kennis, maar ik ga u vooral aanmoedigen om ook in de spiegel te kijken en als mens op te treden, in plaats van baas.

Naast de bijeenkomsten krijgt u een aantal (praktijk)opdracht, waarmee u echt aan de slag kunt en aan het denken wordt gezet. Daarnaast krijgt u om te beginnen een video (ook te beluisteren als podcast) met alle informatie over burn-out, want om uw medewerker beter te begrijpen en te ondersteunen heeft u allereerst zelf kennis nodig over burn-out en alles hierom heen.

Data en tijden: 10-2 om 13:00 en 3-3 om 13:00
Kosten: 450,- ex btw. pp.

Individuele coaching bij burn-out

Wij bieden individuele coaching aan mensen die vastgelopen zijn door stress of uitgevallen zijn met burn-out. Ons doel is om mensen op een duurzame manier te helpen. We hebben een unieke methode, waarin we ons richten op zowel de fysieke aspecten als de mentale aspecten van burn-out. Onze coaching is altijd buiten, waar we wandelen of hardlopen. We zijn nuchtere, vrolijke en integere coaches, maar schuwen geen diepgang en gaan de confrontatie niet uit de weg.

Na een (gratis) intake, starten we graag zo snel mogelijk met de kandidaat. We richten ons eerst helemaal op het herstel van de coachee, later richten we ons ook op re-integratie en ondersteunen we waar nodig. Neem contact op voor de mogelijkheden en/of het plannen van een intake voor uw medewerker.

Meer informatie over de online cursus voor medewerkers met stressklachten? Neem contact met ons op.

Neem contact op

5 + 1 =

Met wie heeft u te maken?

Goudje Haadsma is burn-out coach, psycholoog, running therapeut en bovendien eigenaar van Run Free Groningen en Run Free Online. Ze staat dagelijks met haar voeten in de klei, wanneer ze mensen begeleid bij burn-out herstel. Ze doet dit buiten, wandelend, hardlopend en vooral pratend. Ze confronteert, gebruikt humor en stopt niet bij wat praktische tips. Herstellen van burn-out is hard werken en tegelijkertijd veel loslaten. Als afgestudeerd Arbeids- en Organisatie Psycholoog draagt ze ook graag haar steentje bij binnen bedrijven, want daar valt nog veel te halen als het gaat om burn-out herstel en preventie. Maar ook bij de re-integratie.