Werkgevers

Ook voor werkgevers en bedrijven kan Run Free Groningen veel bieden. Als de werkdruk bijvoorbeeld hoog is, als medewerkers veel stress ervaren of als je meer wilt doen voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Een gezond bedrijf begint bij gezonde medewerkers. Dat gaat veel verder dan alleen een fysieke gezondheid. Medewerkers met burn-out klachten kunnen je veel tijd en energie kosten. Daarnaast kunnen deze situaties schadelijk worden voor een team en het bedrijf. Hoe ga je hier mee om en hoe worden teams en individuen gezonder en sterker? Hoe voorkom je dat mensen uitvallen en wat doe je als dit toch gebeurt?

Run Free Groningen biedt verschillende mogelijkheden om hierbij te helpen, te adviseren en mensen in de organisatie te trainen. Dat kan heel laagdrempelig door bijvoorbeeld een eenmalige workshop of hardlooptrainingen om mensen samen in beweging te brengen. Maar dat kan ook dieper gaan, door bijvoorbeeld (preventie) trainingen voor medewerkers of managers.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken. Groningen biedt maatwerk en we komen dan ook graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op via:

Mogelijkheden:

  • Preventie trainingen
  • Workshops/trainingen op het gebied van stress/burn-out
  • Presentatie over burn-out en stress
  • Individuele coaching
  • Sportieve workshops
  • Hardloop trainingen
burn-out depressie coach

Goudje Haadsma

Coach en running therapeut

Contact gegevens

goudje@runfreegroningen.nl
06-15966585

WhatsApp Stel je vraag via WhatsApp