Burn-out coach groningen

Maak direct een afspraak om deze week nog (gratis) kennis te maken:

vinkje

Praktische benadering

en meer mensen succesvol geholpen

vinkje

Psycholoog, coach, running therapeut

Jaren ervaring

vinkje

Geen wachtlijst

Burn-out coach Groningen

De kans is groot dat je hier bent, omdat je met een burn-out* thuis zit of veel burn-out symptomen hebt. Allereerst: wat super rot voor je!

Waarschijnlijk heb je al van alles opgezocht en misschien zelfs het een en ander gedaan, om maar zo snel mogelijk te herstellen van deze burn-out(symptomen). Terug het zadel in, want je kunt natuurlijk niet altijd bij je werk wegblijven en je hebt wel wat beters te doen dan op de bank liggen. Bovendien voel je je waarschijnlijk beroerd, gestrest, gefaald en onzeker over alles.

*geen burn-out, maar een bore-out, depressie of veel last van angst? Lees dan ook verder, dit gaat ook over jou.

Bekijk de video, of lees daaronder verder:

Kennismaken is gratis en vrijblijvend

Burn-out symptomen

waar je je waarschijnlijk in zult herkennen:

 

 • Hoewel je veel stress ervaart, lukt het maar moeilijk om te ontspannen.
 • Je piekert continue, je kunt je zorgen moeilijk loaslaten en je zit alleen maar in je hoofd
 • Je voelt je fysiek uitgeput, maar ook emotioneel ben je snel moe en ‘labiel’.
 • Je ervaart veel paniek en bent vaak angstig.
 • Je voelt je onzeker over je eigen kunnen en vertrouwt je eigen lichaam niet meer.
 • Het kan ook zijn dat je niet meer goed weet wat je voelt. Je voelt je vlak.
 • je kent je eigen grenzen niet, ook al zou je ze graag willen aangeven.
 • Je bent veel sneller overprikkeld dan eerder.
 • Je hebt vage klachten zoals: hartkloppingen, snel buiten adem, hoofdpijn, lage weerstand, oorsuizen.

Wat ik prettig vond aan Goudje is het feit dat je alles aan haar kunt vertellen zonder daarbij het gevoel te hebben dat je veroordeeld wordt. Het is erg prettig om een klankbord te hebben als je overprikkeld bent. Tijdens de sessies heb ik vooral de praktische handvatten en de oefeningen die we in de natuur deden als erg waardevol ervaren. Juist het ‘doen’ met je lijf heeft mij meerdere malen geholpen om uit mijn hoofd te komen. Hierdoor ging ik meer voelen dan denken waar mijn grenzen lagen of welke emoties en behoeften ik had op dat moment. Ben je overspannen of zit je in een burnout dan is dit zeker aan te bevelen. Het heeft mijn in ieder geval geholpen om beter voor mezelf te zorgen en mijn eigen grenzen te leren kennen.

Inge

27

Voordat ik coaching en running therapie bij Goudje ging doen, zat ik veel in mijn hoofd en was ik eigenlijk de connectie met mijn lichaam kwijt. Goudje heeft mij echt geholpen om beter naar mijn lichaam en mijn gevoel te luisteren en minder in mijn hoofd te zitten. Ik heb weer veel meer energie en heb de grip op mijn leven weer terug. Waar ik eerst mijn enthousiaste en vrolijke kant kwijt was geraakt, heb ik die nu met hulp van Goudje weer helemaal terug gevonden!

Karlijn

26

Eerste hulp bij burn-out

Fijn dat je hier bent, want ik kan je helpen bij burn-out herstel, echt. En hoewel ik je het liefste met één coachgesprek en wat simpele trucs uit de shit zou helpen, werkt dat nu eenmaal niet zo. Ik kan je helpen herstellen van burn-out, maar dat betekent wel dat we echt samen aan de slag moeten. Niet alleen pleisters plakken met een beetje hardlopen en een beetje mindfulness (Hoewel ik een groot voorstander ben van beide!), maar echt de diepte in.

Geen symptoombestrijding, maar hestellen vanuit de kern.

Zodat jij niet de oude wordt, maar een leukere, meer ontspannen en blijere versie van jezelf. Zodat je gaat leven, in plaats van overleven. Overleven heb je waarschijnlijk de afgelopen tijd (maanden, jaren?) al genoeg gedaan. Laat deze burn-out jouw wake-up call zijn en een startpunt voor je verdere leven.

Kennismaken is gratis en vrijblijvend

Gefeliciteerd met je burn-out?!

Eh nee, ik wil niet zeggen dat deze burn-out het beste is dat je ooit is overkomen en ik wil je ook niet feliciteren met je burn-out, want daar zit je helemaal niet op te wachten. Ik wil je wel hoop bieden en lichtpuntjes: het wordt beter! JIJ wordt beter!

Maar dan moet je wel in beweging komen, hulp aannemen en je open stellen. En geen zorgen, nogmaals: ik kan je helpen en aan de hand nemen.

Wat ik bedoel met de diepte in gaan:

 • Je moet je klachten en dus je burn-out gaan leren erkennen en herkennen.

 • Je moet je patronen onderzoeken en vooral: doorbreken.

 • Je moet weer leren je grenzen aan te geven en te voelen.

 • Weer leren ontspannen

 • En leren dat je mag ontspannen en luieren en nee mag zeggen.

 • Je moet van dat eeuwige gepieker af

 • En je moet jezelf weer leuk gaan vinden.

Dit alles om zo snel, gezond en duurzaam mogelijk uit die burn-out te komen!

En al in de eerste sessies zul je erachter komen dat ik een hekel heb aan het woord moeten, maar in bovenstaande gevallen gaat het toch om moetjes.

Coaching in de buitenlucht

En dan ben ik eindelijk aangekomen bij hetgeen mijn methode echt uniek maakt: coaching met mij is altijd buiten. Buiten gaan we in gesprek, we wandelen en we gaan hardlopen (mits je dat wilt!). Buiten is lucht en licht. Buiten zijn bomen, paden en takken die we allemaal kunnen inzetten voor oefeningen, om coaching dynamisch en visueel te maken, zodat jij er echt iets mee kan in je dagelijkse leven.

Praten in de buitenlucht is makkelijker: je komt veel sneller bij je gevoel.

Tot slot doen we het een en ander met ademhaling, want waarschijnlijk zit je ademhaling op dit moment hoog (check het direct maar even).

Doel van elk traject:

 • Rust

 • Ruimte

 • Vrijheid

 • Blijheid

 • Balans

Goed om te weten: de coaching is gebaseerd op technieken uit onder andere Cognitieve gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT), mindfulness en Running Therapie.

De coaching wordt altijd gegeven door een psycholoog.

Kennismaken is gratis en vrijblijvend

Burn-out coaching in Groningen én Assen:

Ontmoet onze coaches/psychologen:

Mijn rugzak vol ervaring en kennis over burn-out

Lang verhaal kort: Ik ben Goudje Haadsma, een ervaren en kundige coach psycholoog in Groningen die jou echt begrijpt en jou snel en duurzaam kan helpen uit die stomme, rot burn-out.

Mijn studie psychologie, bijscholing, cursussen, boeken, jarenlange ervaring als coach en mijn persoonlijke ervaring met depressie én burn-out zitten allemaal in mijn coach rugzak. Die rugzak gebruik ik om jou, duurzaam en gezond uit je burn-out te helpen. En verder: van overleven naar leven.

Bewegen, praten en ademen zijn de ingrediënten van een traject.

Ik ben eigenaar van Run Free Groningen sinds 2017 én coach vanuit Groningen, achter Kardinge.

burn-out coach en running therapeut assen

Letterlijk in beweging komen bij burn-out, is een effectieve methode

Ik ben Eliza, psycholoog (MSc Klinische Psychologie, 2021) en running therapeut.

Burn-out komt ontzettend veel voor, maar hier de juiste hulp voor krijgen is nog lastig. Ik draag graag mijn steentje bij aan meer toegankelijke therapie en coaching, zonder lange wachtlijsten.

Ik ben van mening dat het buiten behandelen hier goed bij past,  omdat je letterlijk in beweging komt en het een laagdrempelige manier is om effectief aan de slag te gaan.

Om deze redenen vind ik het zo leuk om me in te zetten bij Run Free Groningen als coach. Dit doe ik in Assen en Groningen.

Kennismaken?

Voordat we beginnen, plannen we altijd een online en gratis kennismakingsgesprek. We leren elkaar kennen, je vertelt waar je tegen aan loopt en ik vertel hoe ik je kan helpen. Aan het eind van het gesprek weet je waar je aan toe bent en hoeveel sessies je nodig hebt en hoe dat er precies uit gaat zien.

Om alvast een beetje een idee te krijgen van de mogelijkheden:

Wat kost een  burn-out coach-psycholoog?

Hieronder vind je een indicatie van de mogelijkheden en de kosten van een burn-out coach traject.

Preventie van burn-out:

Merk je dat veel al veel burn-out klachten hebt, maar ben je nog niet uitgevallen? 

 • (h)erkennen van klachten/burn-out.
 • Leren luisteren naar je lichaam + grenzen beter aangeven.
 • Hoe zorg je ervoor dat dit niet van kwaad tot erger gaat?
 • En hoe kom je uit die overleef modus en ga je weer echt leven?

8 sessies: 795,-*

Herstellen van burn-out

Ben je uitgevallen met burn-out? Dan gaan we aan de slag met:

 • (h)erkennen van klachten/burn-out.
 • Leren luisteren naar je lichaam + grenzen beter aangeven.
 • Wat is de oorzaak van je burn-out?
 • Wat kunnen we daar nu van leren?
 • En hoe kom je uit die overleef modus en ga je weer echt leven?

10 sessies: 950,-*

Burn-out herstel + re-integratie

Ben je uitgevallen met burn-out en wil je ook ondersteuning bij het re-integreren in je werk (en in je verdere leven?), dan kiezen we vaak voor 15 sessies. Je krijgt natuurlijk dezelfde coaching als bij ‘burn-out herstel’, maar daarnaast krijg je ook begeleiding bij je re-integratie.

 • Je krijgt tips over hoe je dat kunt aanpakken, we evalueren erop los en bij eventuele terugval, omdat je bijvoorbeeld te graag wilt, ben ik er om je op te vangen!

15 sessies: 1450,-*

Online coaching

Wat nou als je niet in Groningen woont of gewoon liever vanuit huis wordt gecoacht? Dan kan dat. We spreken in plaats van op de coach locatie, via Zoom af. Ook hier geldt dat we vooraf een gratis en vrijblijvend kennisakingsgesprek plannen om goed af te stemmen wat de verwachtingen zijn en elkaar te leren kennen. 
Hoewel we elkaar online spreken, ga ik wel met je onderzoeken of er naast het mentale aspect toch ruimte is voor een fysiek aspect. Bijvoorbeeld door mijn online hardloopprogramma in te zetten. Maar ook hier geldt: niks moet, alles mag. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden!

*Nog even dit:

*Je werkgever betaalt in veel gevallen een burn-out (preventie of herstel) traject. Jouw werkgever is verplicht om mee te werken aan jouw re-integratie en is er zeer bij gebaat dat je zo snel én gezond mogelijk terugkeert. Ik kan je hier bij helpen en adviseren.

*Alle trajecten zijn in overleg in termijnen te betalen.

*Bovenstaande prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief btw. We maken graag een offerte voor je werkgever.

Ik kwam eind vorig jaar voor het eerst in contact met Goudje. Al bij het eerste gesprek (telefonisch) voelde ik me op mijn gemak en begrepen. Ik had direct het gevoel dat ze weet waar ze over praat en gaf op iedere vraag een mooi en duidelijk antwoord.  Voor mij was het al snel duidelijk dat ik met Goudje deze vervelende weg wilde bewandelen. Ik heb door de prettige gesprekken in de buitenlucht veel inzichten gekregen en handvatten om vanaf dit punt je leven op een andere manier in te vullen.
Waarom Goudje:
 • Geeft duidelijk uitleg en heeft vrijwel op iedere vraag een antwoord.
 • Geeft je een prettig gevoel door haar rust en vriendelijke uitstraling.
 • Geeft je duidelijke handvatten.
 • In de buitenlucht en niet binnen in een kantoor.
Goudje normaals bedankt 🙏 
J.

46

(Gratis) Kennismaken of vragen?

3 + 7 =