Onze coaches zijn nuchter, positief en actief. Onze basis ligt in de Psychologie, maar we gebruiken ook onze eigen ervaringen en kennis uit de Running Therapie en mindfulness. We gaan naar buiten, hardlopen of wandelen, hier leer je weer naar je lichaam te luisteren. Je gaat actief aan de slag met je stress, angst en/of depressieve klachten. Lees hieronder meer over de coaches van Run Free Groningen.

Goudje Haadsma

Goudje Haadsma

Coach en eigenaar Run Free Groningen

Mensen weer blij maken, op korte, maar vooral op de lange termijn is mijn grootste doel. Ik weet zelf dat dit de problemen die zich voor doen (of dat nu stress, perfectionisme, depressie of opgekropte angst is), niet opgelost kunnen worden enkel in je hoofd. Daarom gaan we naar buiten. Ik gebruik invloeden uit de psychologie, mindfulness, maar ook uit mijn eigen ervaringen put ik regelmatig. We werken er samen aan om weer bij je gevoel te komen en daar op een gezond manier meer om te gaan. Zodat je je vrijer en blijer gaat voelen en jij de grip weer krijgt over jouw leven.

En hoewel ik het coachen heel serieus neem, wordt er gelukkig tijdens mijn sessies ook veel gelachen.

En verder: ik woon in Groningen, samen met vriend en hond, ik run het leukste bedrijf op de wereld en ben naast werken dol op vakantie, weekend en pauzes ;). De coaching vindt plaats in Groningen, maar maatwerk is mogelijk.

Eliza

Eliza

Coach

Mijn doel met het coachen is om mensen te helpen om hun grenzen te (leren) herkennen en te bewaken. Door soms lange periodes van veel stress en spanning kunnen jouw grenzen misschien vervaagd zijn, of helemaal weg zijn. Dit kan dan weer voor meer stress en spanning zorgen. Door jouw grenzen weer te leren kennen, kun je aan de slag om je leven zo in te richten dat je er zélf weer gelukkig van wordt. Een leven met minder stress, meer ontspanning, meer plezier en vooral zelf de regie in handen. Want uiteindelijk ben jij écht diegene die bepaalt in jouw leven. We werken samen hieraan door middel van coaching en hardlopen. Hierbij gebruik ik een combinatie van de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie (klinische) psychologie en mijn eigen ervaringen met burn-out en depressie.

Daarnaast geef ik ook de Run Free hardloop trainingen. Zelf loop ik al heel wat jaren hard, met als grootste reden dat het mijn mentale gezondheid ontzettend goed doet. Verder woon ik samen met mijn man, hond Luna en kat Fred in Assen. Coaching kan plaatsvinden in Groningen of Assen.

Intake

Een intake is altijd gratis, vrijblijvend én online. Wil je een intake plannen of heb je een vraag Stuur dan een bericht, we reageren op werkdagen altijd binnen 24 uur. 

8 + 7 =