Run 2 Health

Zoals jullie weten ben ik al enige tijd druk bezig met het opstarten van Run Free Groningen.

Het begint nu dan ook steeds meer vorm te krijgen: de website is er, de cursus ligt zo goed als klaar, ik heb aanmeldingen voor de pilot die half augustus van start gaat en het fine tunen van de cursus kan nu echt beginnen!

Daarnaast zijn er meer ontwikkelingen:

samen met voedingsdeskundige Lorraine Luchjenbroers van 1BALANCE ben ik een project aan het opstarten gericht op voeding, beweging en ontspanning: Run2Health. We gaan 6 weken lang met een klein groepje mensen aan de slag en werken we aan je fysieke en mentale gezondheid. Wekelijks komen we bij elkaar en richten ons dan het eerste uur op voeding en gezondere keuzes maken, daarna gaan we samen een uur hardlopen. Onderwerpen die tijdens de bijeenkomsten aan bod komen zijn (on)gezonde voeding en de impact daarvan op onze gezondheid, het verschil tussen koolhydraten, vetten en eiwitten en het leren maken van makkelijke, gezonde tussendoortjes.

Hardlopen doen we volgens het Run Free principe: Het gaat niet om de prestatie, maar om het bewegen an sich, bewegen om je beter, vrijer en gelukkiger te voelen. In 6 weken tijd zul je leren zelfstandig een rustige duurloop te lopen. Zodat je ook na die zes weken gemotiveerd blijft om zelf door te gaan met hardlopen en bewegen.

We werken in groepjes omdat we geloven dat je zo van elkaar kan leren, elkaar kunt motiveren en inspireren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op of laat een reactie achter. Je kunt je hier direct aanmelden!

Bent u werkgever en wilt u uw werknemers ondersteuning bieden richting een vitaler leven? NeemĀ  dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp Stel je vraag via WhatsApp