Studenten hebben het moeilijk in Corona tijd. Maar hoe zit dat eigenlijk? Wat is de situatie? En komt dit alleen door Corona of is er meer aan de hand? Wat moet er gebeuren? En wat kun jij, als student zelf doen?

Ik sprak Marian van Gelukkige Student. Zij coacht studenten online en weet veel te vertellen over de huidige situatie. Ze komt met antwoorden op bovenstaande vragen. Een interessant en waardevol gesprek, waarin we niet alleen doekjes voor het bloeden geven, maar juist dieper in het probleem duiken.

En: Wat voor veel studenten geldt, geldt ook voor thuiswerkers, dus ook als je al een jaar aan de keukentafel zit te werken, of als je gewoon geïnteresseerd bent in dit onderwerp, is deze podcast interessant en waardevol voor je.

Luister de podcast:

Via Spotify

Via Itunes (podcast app op je Iphone)

Of zoek op ‘Run Free de Podcast’ in je favoriete podcast app.

 

De shownotes

Volg Marian (zie foto!) op Instagram of check haar websites: www.gelukkigestudent.nl of www.gelukkigedocent.nl

En volg je mij al op Instagram? Zo blijf je op de hoogte van volgende podcasts en content, krijg je dagelijks inspiratie en andere gekkigheid via stories. Zie je daar!

Goudje Haadsma

Goudje Haadsma

Coach en eigenaar Run Free Groningen

Goudje is de coach en running therapeut van Run Free Groningen. Elke week schrijft ze blogs over mentale gezondheid, schrijft ze over haar ervaringen als coach en als mens en geeft ze tips om beter in je vel te zitten: fysiek en mentaal. Lees hier meer over Goudje en hier meer over individuele coaching. of neem direct contact met haar op voor een intake.