Oud & Nieuw

De kerstdagen zijn weer voorbij en het einde van het jaar is nu echt in zicht.

Met een brakkig hoofd van al het lekkere eten en drinken van de afgelopen dagen is het tijd om even terug te kijken naar 2017 en vooruit te blikken naar 2018.

Oud

Voor mij was 2017 een bijzonder jaar: in de privé sferen waren hoogte- en diepte punten, maar zakelijk was het één groot feest! Ik startte mijn eigen bedrijf en heb daar al zoveel goede energie uitgehaald! Ik leerde nieuwe mensen kennen, ging een super leuke samenwerking aan met Lorraine van 1BALANCE, hielp mensen in beweging te komen, stapte meerdere malen uit mijn comfort zone en leerde mezelf nog beter kennen. Heel erg leuk en leerzaam allemaal, dit gaf me veel energie, maar het kostte ook energie. Zeker de afgelopen weken ben ik enorm druk geweest met mijn reguliere baan en daarnaast met Run Free Groningen (en Run2Health). Daarnaast begint er begin 2018 een challenge samen met OokGoed van de Friesland zorgverzekeraar, bekijk hier de aankondiging daarvan! *Druk druk druk*. In de eerste week van januari neem ik lekker een weekje vakantie om helemaal op te laden.

Nieuw

Hoewel ik moe ben en toe ben aan vakantie, heb ik veel zin in wat 2018 mij gaat brengen. Ik ga er hard aan werken om running therapie, Run Free Groningen en  RUN2HEALTH nog meer op de kaart te zetten. Ik hoop nog meer mensen te kunnen helpen van hun stress, burn-out en depressie klachten af te komen. Hier ga ik keihard voor werken, maar ik zorg er tegelijkertijd voor dat ik ook ontspan en me focus op leuke dingen doen naast werk.

Hoe kijk jij terug op 2017 en wat zijn je plannen voor 2018?

Alvast een hele fijne jaarwisseling en een gezond, ontspannen en gelukkig nieuw jaar!

PS: behoren afvallen, meer energie, meer bewegen en/of gezonder eten tot je goede voornemens? Schrijf je dan in voor de RUN2HEALTH kickstart van 2018 of doe mee met de online winterdip challenge in samenwerking met OokGoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat