Burn-out kennisbank

 

Middagdutjes bij burn-out, wel of niet doen?

Een middagdutje of een powernap kan je goed helpen bij een burn-out. Veel slapen is een goed medicijn om van je burn-out te herstellen. Hou je jezelf de hele dag wakker, dan blijf als het ware de hele dag aan staan en blijft je stresslevel hoog, terwijl je lichaam juist ontspanning nodig heeft.

Routine en burn-out 

Routine is erg goed voor je, vooral tijdens een burn-out, daarom is het aan te raden om op vaste tijden te gaan slapen en op te staan. Ga dus vooral niet te laat slapen, ook al vind je het lastig om in te slapen en zorg ervoor dat je slaap-waak ritme niet volledig uit balans raakt. Wil je meer weten over slapen en burn-out, klik hier voor het hele artikel.

Verder lezen

Meer weten over slapen en slapeloosheid, check deze podcast.

Lees hier alles over onze online coaching bij burn-out en hier alles over 1-op-1 coaching op onze unieke manier.

De burn-out checklist

Wist je dat er naast duizeligheid nog veel meer vage kwaaltjes kunnen duiden op uitputting, stress en burn-out? In onze burn-out checklist identficeerden we 75 symptomen. Daarnaast vind je er meer informatie over burn-out en wat je hier tegen kunt doen:

Goudje Haadsma

Goudje Haadsma is de coach en eigenaar van Run Free Groningen. Het hebben van kennis over burn-out, stress en depressie kan al een stap zijn in de richting naar herstel.

Klik hier voor meer artikelen over burn-out

Meer weten over onze coaches? Klik dan hier.

Heb je een vraag?

8 + 14 =