Coach bij burn-out, depressie en/of angstklachten

Wanneer je kampt met mentale problemen zoek je waarschijnlijk een coach die kundig is, verstand van zaken heeft en jou het snelste kan helpen. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat je je op je gemak voelt, dat je je open durft te stellen en dat er een bepaalde klik is met de coach. Ik, Goudje Haadsma, kan je daarom vertellen hoeveel diploma’s ik heb en met allerlei technisch psychologen-jargon gooien, maar daar heb je niets aan. Ik vertel je liever iets over mezelf, iets waar jij wat aan hebt. Mijn CV komt later wel. Verderop vind je ook wat anderen over mij zeggen, want ook dat is belangrijke info voor jou!

Bekijk de video, waarin ik meer vertel over coaching bij Run Free Groningen en/of lees daaronder verder:

Jouw coach in Groningen: Goudje Haadsma

Goed, ik ben Goudje Haadsma. Ooit begonnen met Run Free Groningen, omdat ik me als coach ergerde aan het feit dat mensen maar niet in beweging kwamen. Ik ga 1000 goeie tips, droeg allerlei adviezen aan en nam mensen meer dan eens aan de hand. Een week later zat ik weer met ze op de bank en was er weer geen enkel resultaat geboekt. Veel van mijn tips snapten ze wel, maar ze deden er niets meer. Mijn adviezen bleven een dagje hangen en dan was daar weer de waan van de dag. En als ik mensen aan de hand nam gebeurde er helemaal iets vreselijks: men raakte een soort van verlamd, men belandde ongewild in een slachtofferrol. Ze hoefden het immers niet meer zelf te doen.

Zo ontstond het idee om running therapie te gaan geven, en dit rolde uit tot mijn eigen coachpraktijk Run Free Groningen.

De coach praktijk

Een plek waar je terecht kunt met burn-out klachten, maar ook met milde depressie en angstklachten. Een plek, buiten, waar je eigenaar wordt van je issues en uiteindelijk weer de regie krijgt over je eigen leven. Een plek waar je echt in beweging komt, omdat  je wel moet: we gaan buiten wandelen en, als je wilt, hardlopen. Zo blijven we niet op ‘hoofdniveau’ praten, maar gaan we veel dieper. Zo kom je bij je gevoel. Iets dat heel erg nodig is om echt tot de kern te komen. Iedereen die ik coach is ergens along the way het contact met haar gevoel kwijt geraakt. Dat moeten we terug vinden. Daarnaast ga ik, op een liefdevolle, doch strenge manier met je hoofd aan de slag: dat gepieker moet weer plaats maken voor een liefdevolle stem en logische gedachten die je verder helpen.

Herstel van burn-out, depressie en angstklachten:

Met mijn ervaring als coach, mijn persoonlijke ervaring en mijn kennis vanuit de psychologie en andere bijscholing help ik je weer op weg. Help ik je van overleven naar leven. Een vol leven: met alle emoties en gevoelens die daarbij horen. Genot, liefde, pijn, woede en ontspanning.

Rust, ruimte, vrijheid, blijheid en balans. En dan helemaal op een manier die bij jou past.

Mijn sessies zijn soms echt confronterend en pijnlijk (sorry alvast!), maar ik ben ook gewoon heel gezellig en vertel veel slechte grappen, omdat we het leven ook weer niet te serieus moeten nemen. Vrijheid, blijheid weet je!

Kennismaken?

Boek een intake. Dan maken we kennis en onderzoeken we wat ik voor jou kan betekenen. Aan het eind van het gesprek (online, gratis en vrijblijvend!) weet je precies waar je aan toe bent en hoeveel sessies je nodig hebt.

Belangrijk: op dit moment is er geen wachtlijst.

Online coaching

Klinkt goed, maar woon je helemaal niet in de buurt van Groningen? Ik heb ook een online training ontwikkeld. Dezelfde ingrediënten (ja, ook hardlopen als je wilt!), maar dan vanuit je eigen woonkamer of tuin. Check hier alle info.

Het belangrijkste:

Wat anderen zeggen, want nogmaals: ik kan roepen dat ik goed ben, resultaten zijn belangrijker.

Wat ik prettig vond aan Goudje is het feit dat je alles aan haar kunt vertellen zonder daarbij het gevoel te hebben dat je veroordeeld wordt. Het is erg prettig om een klankbord te hebben als je overprikkeld bent. Tijdens de sessies heb ik vooral de praktische handvatten en de oefeningen die we in de natuur deden als erg waardevol ervaren. Juist het ‘doen’ met je lijf heeft mij meerdere malen geholpen om uit mijn hoofd te komen. Hierdoor ging ik meer voelen dan denken waar mijn grenzen lagen of welke emoties en behoeften ik had op dat moment. Ben je overspannen of zit je in een burnout dan is dit zeker aan te bevelen. Het heeft mijn in ieder geval geholpen om beter voor mezelf te zorgen en mijn eigen grenzen te leren kennen.
Inge

27

Voordat ik coaching en running therapie bij Goudje ging doen, zat ik veel in mijn hoofd en was ik eigenlijk de connectie met mijn lichaam kwijt. Goudje heeft mij echt geholpen om beter naar mijn lichaam en mijn gevoel te luisteren en minder in mijn hoofd te zitten. Ik heb weer veel meer energie en heb de grip op mijn leven weer terug. Waar ik eerst mijn enthousiaste en vrolijke kant kwijt was geraakt, heb ik die nu met hulp van Goudje weer helemaal terug gevonden!
Karlijn

26