Aan het werk met RUN2HEALTH door Maaike

Zoals je misschien weet gaven Lorraine van 1BALANCE en ik op 28 oktober een RUN2HEALTH workshop in Groningen.We gaven informatie over voeding, gingen samen hardlopen en tot slot lunchten we met zijn allen. Maaike Siegel van Nomad Marketing was één van de deelnemers en schreef een super leuk verslag over deze dag en stelde ons een aantal vragen. Lees hieronder het stuk én ze geeft ook iets weg! Wil je er de volgende keer bij zijn? 2 december vindt een nieuwe workshop plaats, geef je hier direct op!

Door: Maaike Siegel

Op persoonlijk vlak ben ik altijd bezig met ontwikkeling op sport- en gezondheidsgebied. Hoewel er genoeg te vinden is over gezonde voeding en macronutriënten en ook 1000 pagina’s vol over hardlopen te lezen is lijkt een programma waarin 50% op voeding en 50% op sport wordt gefocust uniek. Tot ik een tijdje geleden het initiatief van Run2Health tegen kwam. Oprichters achter Run2Health zijn Goudje van Run Free Groningen en  Lorraine van 1BALANCE. Goudje is sinds kort running therapeute in Groningen en helpt mensen met een burn-out of stress door hardlopen beter naar zichzelf en hun lichaam te luisteren.
Lorraine heeft begin dit jaar een praktijk geopend waarin ze werkzaam is als gewichtsconsulent.
Run2Health is de unieke combinatie waarin deze twee dames hun krachten bundelen en in 6 weken tijd mensen helpen met gezond eten én genoeg bewegen.
Afgelopen zaterdag vond de kick-off in workshopvorm plaats en daar wilde ik natuurlijk bij zijn. Een mooie gelegenheid om Lorraine en Goudje wat vragen te stellen.

Lees het hele stuk hieronder:

Aan het werk met Run2Health

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp Stel je vraag via WhatsApp